GLOCOM

το όραμα μίας ομάδας ανθρώπων

Η Εταιρεία

Η Glocom αποτελεί μια συμβουλευτική επιχείρηση που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εμπορίου.

Η Glocom (Global Commerce) αποτελεί μια συμβουλευτική επιχείρηση που προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες εμπορίου από το 2015.

Με έδρα της τη Θεσσαλονίκη, η εταιρεία ασχολείται με εισαγωγές, εξαγωγές και αντιπροσωπείες , παρέχοντας τόσο τον σχεδιασμό όσο και την υλοποίηση λύσεων συνεργασίας.

Πρόκειται για το όραμα μίας ομάδας ανθρώπων με πολυετή εμπειρία στο χώρο του χονδρεμπορίου, και πιο συγκεκριμένα, του τροφίμου, αλλά και την γενικότερη οργάνωση αγορών και πωλήσεων.

Η υψηλή τεχνογνωσία των συνεργατών μας σε συνδυασμό με την κατανόηση των αναγκών της σύγχρονης αγοράς καθιστούν την Glocom μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες στο χώρο του εμπορίου, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις ισχυρές της συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Δημιουργώντας γέφυρες εμπιστοσύνης με τους πιο αξιόπιστους παραγωγούς & εμπόρους της Ελλάδας και του εξωτερικού, καταφέρνουμε να πραγματοποιούμε εισαγωγές και εξαγωγές υψηλών ποιοτικά προϊόντων σε άκρως συμφέρουσες τιμές.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Η Glocom δραστηριοποιείται στον εμπορικό τομέα, καλύπτοντας κάθε επιμέρους στάδιο της διακίνησης προϊόντων, όπως:
Η εταιρεία επιλέγει πολύ αυστηρά τους προμηθευτές και τους αγοραστές της, απευθυνόμενη σε όσους αποσκοπούν σε μία ισχυρή παρουσία και ανοδική πορεία στην σύγχρονη αγορά.
Αν νομίζετε ότι ανήκετε και εσείς σε αυτή την κατηγορία επικοινωνήστε με την Glocom για να σας προτείνει την καλύτερη πρόταση ανάπτυξης της επιχείρησης σας.

τη διαχείριση ελληνικών και ξένων αγορών

την οργάνωση πωλήσεων οίκων του εξωτερικού

το συντονισμό μεταφορών

τον σχεδιαμό προιόντων / branding

τελωνειακές διαδικασίες

την ανεύρεση νέων προμηθευτών για λογαριασμό των πελατών της

 

Συνεργασίες

Η Glocom μία από τις πιο δυναμικές παρουσίες στο χώρο του εμπορίου, γεγονός που αποδεικνύεται και από τις ισχυρές της συνεργασίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

corpo

H CORPO, ιδρύθηκε το 1996 στην Πολωνία To μέλι, τα μελίσσια και οι μελισσοκόμοι έχουν δημιουργήσει τη βάση πάνω στην οποία στηρίζεται η εταιρία μας. Κύρια δραστηριότητά μας είναι η χονρική πώληση υψηλής ποιότητας μελιού και άλλων προϊόντων μελισσοκομίας.

Μετά απο μερικά χρόνια επιτυχημένης πορείας της επιχείρησης στην Πολωνική αγορά, η Corpo έχει επεκτείνει τις δραστηριότητες της και στην Ευρώπη, Αμερική και Μ. Ανατολή. Η δυναμική ανάπτυξη της Corpo διευκολύνθηκε από τη συνεργασία στον τομέα της ποιότητας του μελιού με τους κορυφαίους επιστημονικούς οργανισμούς μελισσοκομίας: Pulawy Beekeeping Institute, Celle Beekeeping Institute and laboratories: Intertek, QSI. Όλες οι παραγγελίες συνοδεύονται με όλα τα πιστοποιητικά και τις φυσικοχημικές αναλύσεις.

Η Corpo προσφέρει όλα τα ειδη μελιού και σε όλες τις συσκευασίες- βαρελι, παλετοδεξαμενή, βάζο, μεριδα κα. Η Glocom αναλαμβάνει την οργάνωση πωλήσεων για Ελλάδα και Μ. Ανατολή.

dulcofruct

Η S.C. CIRAST S.R.L. ιδρύθηκε το 2001 και έχει την έδρας της στη Ρουμανία. Απο το 2009 εστίασε την δραστηριότητά της στον μελισσοκομικό τομέα , και δημιούργησε το brand Dulcofruct, όνομα που συνδέεται με τον επαγγελματισμό, τη σοβαρότητα, την υψηλή αποτελεσματικότητα και την αμοιβαία ευημερία. H S.C. CIRAST S.R.L. είναι εξειδικευμένη στην παραγωγή μελισσοτροφών και συμπληρωμάτων και διαθέτει εργοστάσιο εξοπλισμένο με τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας και συσκευασίας πρώτων υλών και υλικών, με σεβασμό στα υψηλότερα πρότυπα ασφάλειας. Η εταιρία ανέπτυξε το Brand Dulcofruct με πυρήνα την αγάπη της για τις μέλισσες. Η Glocom αναλαμβάνει την οργάνωση πωλήσεων για Ελλάδα και Μ. Ανατολή.

logo eldipro

Η ΕΛΔΙΠΡΟ (Ελληνικά Δίκτυα Προμηθειών) είναι μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα εισαγωγής και διακίνησης κορυφαίων προϊόντων σε κάθε άκρη της χώρας. Σημαντικό κεφάλαιο αποτελεί, επίσης, η εξειδικευμένη παραγωγή προϊόντων ιδιωτικής ετικέτας, με υψηλά κριτήρια ποιότητας και προδιαγραφών.

Η εταιρεία ιδρύθηκε το 2017 στη Θεσσαλονίκη και μέσα σε λίγα, μόνο, χρόνια έχει καταφέρει να αναπτυχθεί και να διακριθεί στον τομέα του εμπορίου. Η  Glocom έχει αναλάβει την οργάνωση αγορών & πωλήσεων.

JGV BULGARIA

H JGV έχει έδρα την Βουλγαρία και ασχολείται με τη συλλογή, επεξεργασία και εξαγωγή μελιού Βουλγαρίας, στηρίζοντας έτσι την τοπική μελισσοκομία.

Η εταιρία διαθέτει γραμμή παραγωγής βιολογικού και συμβατικού μελιού σε βαρέλια.

Η Glocom αναλαμβάνει την οργάνωση αγορών.

MEDICAL PLAN

H Medical Plan είναι μια ελληνική εισαγωγική εταιρία.

Δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και υπερχονδρική διάθεση καταναλωτικών προϊόντων.

Η Glocom αναλαμβάνει την οργάνωση πωλήσεων για Ελλάδα και Μ. Ανατολή.

 

Frigotrans

Adg Trans

Atlantis

Souvre

Επικοινωνία

Στοιχεία επικοινωνίας

Γιαννιτσών 31, 54627 Θεσσαλονίκη
(+30) 6973 355078
info@glocom.gr

Αποστολή μηνύματος

  • Χρησιμοποιήστε μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ διεύθυνση email, ώστε να μπορούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας.
 
EPAnEK